Büyükşehir'den Anlamlı Bir Etkinlik Daha

Harran üniversitesi Osmanbey Kampüsünde tedavi gören lösemili çocuklar Büyükşehir Belediyesinin Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile moral buldu.

Harran Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından moral etkinliği düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Kültür Sanat Şubesi'nce Osmanbey Kampüsü Onkoloji Servisi'nde gerçekleştirilen programda, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Karagöz-Hacivat gösterisi yaptı.

Yeni normalleşmeye uygun gerçekleştirilen etkinlik sayesinde, tedavi gören çocuklar ve yakınları hoşça vakit geçirerek moral buldu. Oyunda, pandemi sürecinde Covid-19 salgınından korunma yolları ile maske+mesafe kurallarına uygun mesajlar aktarıldı.

Oyunu izleyen lösemi hastası çocuklar ve yakınları, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e, Harran Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Ahmet Güzelçicek'e ve ekibine teşekkür etti.

 

Eklenme Tarihi: 02.10.2020 09:50

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı