Buluntu Hoca Bulvarı’nda Çalışmalar Hızlandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde Buluntu Hoca Bulvarı’ndaki yol yapım çalışmaları hızlandırıldı. Bulvardaki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, verdiği talimatlar ile birlikte

bulvardaki çalışmalar hız kazandı.  

Şanlıurfa trafiğini rahatlatmak adına yol yapım ve köprülü kavşak çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesindeki Buluntu Hoca Bulvarı’ndaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bulvarın tamamlanmasıyla kentin trafik yükünü hafifletecek olan yolu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile yerinde inceledi.

Diyarbakır-Mardin Karayolunu bağlayacak olan; 50 metre genişlik, 11 kilometre uzunluğa sahip Buluntu Hoca Bulvarı'ndaki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Beyazgül, “Buluntu Hoca Bulvarı tamamlandıktan sonra gerek Karaköprü’nün gerek Mardin’e gidişi gerek ise Diyarbakır yolu çıkışına büyük bir rahatlama ve nefes alma olacaktır. Yol, kavşak ve bulvarlarda çalışmalarımız devam ediyor. Karaköprü ilçesinde ki yol çalışmalarını Belediye Başkanımız Metin Baydilli ile beraber geldik yerinde incelemeleri ve istişarelerimizi yaptık. Bizlerde bir an önce bu yolun bitmesini istiyoruz, yolun belirli kesimlerinde fıstık ağaçlarımız var, zeytin ve diğer ağaçlarımız var bunların bir an önce toz topraktan kurtulmasını arzu ediyoruz.  Buluntu Hoca Bulvarından Fevzi Çakmak Bulvarı ile birleştiriliyor ve bir ring hattı oluşuyor. Memleketimiz için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve teknik heyeti ile birlikte Karaköprü İlçemizin Buluntu Hoca Bulvarındaki çalışmaları inceledik. Bu bulvarın açılması Karaköprü’yü rahatlamış olacak, inşallah en kısa süre içerisinde gerek Büyükşehir Belediye Başkanımızdan gerek ise teknik heyetinden almış olduğumuz bilgi neticesinde buranın asfalt serimi yapılacak ve böylelikle burası rahatlamış olacak. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, teknik heyetine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Eklenme Tarihi: 04.10.2020 14:30

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı