Büyükşehir'den Ödüllü 'Urfa İsotu' Yarışması Başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ayrı kategoride düzenlenen ödüllü isot yarışması başladı.

'Şanlıurfa' isminin özdeşleştiği Urfa isotunun nesilden nesile aktarılması için yapılan yarışmada yarı finale kalacak isotlar titizlikte seçildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün önderliğinde organize edilen "4. Şanlıurfa Lezzetleri ve İsot Festivali" kapsamında 19 Ekim 2020 Pazartesi Günü Saat 13:00'da Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde finali yapılacak olan ödüllü isot yarışması bugün başladı. Çiğköftelik ve yemeklik olarak 2 ayrı kategoride düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödül olarak altın verilecek.

"4. Şanlıurfa Lezzetleri ve İsot Festivali" kapsamında 18 Ekim Pazar Akşamı Saat 19.30'da Şanlıurfa Müzesi Önünde Urfalı Sanatçı Mahmut Tuncer hemşerileriyle buluşacaktır.

Eklenme Tarihi: 17.10.2020 15:11