Büyükşehir’den Maske, Mesafe Ve Temizlik Konulu Farkındalık Çalışması

Vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla çeşitli farkındalık çalışmaları yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu caddelerde yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınını konu alan bir etkinlik düzenledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kültür Turizm Dairesi Konservatuar Şube Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu Ekibinin hazırladığı çalışma kapsamında Şanlıurfa’da yaya geçitlerinin bulunduğu noktalarda ve en işlek noktalarda kırmızı ışıkta yola çıkarak maske mesafe ve temizliğe dikkat çekmek için pankartlı gösteride bulunuldu.

Trafiğin aktığı noktalarda kırmızı ışıklarda yan yana dizilerek yaptıkları koreografi ile korona virüse karşı, "Maske, mesafe ve temizlik" mesajı veren ekibi gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken bazı vatandaşlar ise o anları cep telefonlarıyla kayıt altına alarak anı ölümsüzleştirdi.

Eklenme Tarihi: 01.01.2021 15:03