Mezarlıklarda Ramazan Öncesi Temizlik Ve Bakım Çalışmaları Gerçekleştirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mübarek Ramazan ayı öncesi vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için merkez ilçe mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Ramazan ayı öncesi merkez ve ilçe mezarlıklarında rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Pandemi süresince temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarını aksatmadan yürüten ekipler, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat yapmaları için merkez ilçe mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Mezarlıklarda kuruyan otlar, ağaçlardan düşen yapraklar ve mezarlık içerisindeki çöpleri temizleyerek vatandaşlara daha hijyenik bir ortamda kabir ziyaretlerini yapma imkanı sunuyor.

Eklenme Tarihi: 05.04.2021 16:50