Kurtuluş Temalı Işık Ve Lazer Gösterisi Tarihi Urfa Kalesine Yansıtıldı

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında çeşitli aktivitelerle devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan etkinlikleri kapsamında her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Dünya’nın en büyük doğal akvaryumu Balıklıgöl’de ışık ve lazer gösterisi ile vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Mappıng ışık ve lazer gösterisini vatandaşlar dikkatle ve bayraklarla izlemesi gözlerden kaçmazken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise vatandaşlarla beraber gösteriyi izledi.

Mappıng ışık ve lazer gösterisinin ardından Başkan Beyazgül’ün havai fişek butonuna basması ile beraber tarihi Balıklıgöl platosunda havai fişek gösterisi de yapıldı.

Eklenme Tarihi: 11.04.2021 11:32