Oto Kiralamacılar Sitesi İle Şanlıurfa’da Bir Sorun Daha Çözüldü

Kent merkezindeki oto alım satım sitelerinin yeni yerlerine taşınmadan alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentte bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.

Mesken altlarında oto kiralama işi yapan esnafların sorunlarını görmezden gelmeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnaflar için yapılan oto kiralamacılar sitesinin alt ve üst yapısının hızlıca bitirilmesi talimatını vermiş ve tamamlanan oto kiralamacılar sitesinin açılışını da bizzat yapmıştı.

Binaların altında toparlanan ve özellikle Şanlıurfa’nın kalbinde Bahçelievler’de yoğunlukta olan Rent a Carların yeni yerlerine taşınmasını sağlayan ve böylelikle şehre nefes aldıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentte kangrenleşen bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.

Şehir içerisinde artan nüfus ve araç trafiğinin oluşturduğu olumsuzlukları bertaraf etmek için harekete geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki oto alım satım sitelerinin yeni yerlerine taşınmalarının ardından bu kez de apartman altlarında bulunan Rant a Car (Araç Kiralama) işletmelerinin yer sorununu çözüme kavuşturdu.

Alt ve üst yapı çalışmaları da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Oto kiralamacılar sitesi tam anlamıyla hazırlanarak esfnaflara teslim edildi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluk ve sevincini yaşadıklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Bahçelievlerde apartman altlarında dağınık bir şekilde duran bu araç kiralama yerlerinin burada tek bir çatı altında toparlanması konusunda fikir birliğine vardık. Allah’ın izniyle bu sorunu da görmüş olduğunuz gibi çözdük.” dedi.

Eklenme Tarihi: 12.12.2022 16:50

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı