Başkan Beyazgül Ve Vali Ayhan’dan Trafiği Rahatlatacak Sadun Paşa Bulvarında İnceleme

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Vali Salih Ayhan ile birlikte genişletme ve altyapı çalışmalarının Büyükşehir Belediyesince yapıldığı Eyyübiye ilçesi Sadun Paşa Bulvarında yürütülen çalışmaları yerinde

inceleyerek teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle mülkiyet sorunu ortadan kalkan ve yol genişletme çalışmalarının yapılmasına elverişli hale gelen Sadun Paşa Bulvarında Fen işleri ekibinin çalışmaları devam ediyor.

Modern aydınlatmaları, ferah peyzaj alanları, teknolojik altyapısı ve sinyalizasyon çalışmalarıyla kent genelindeki caddeleri bütünüyle ele alan ve yenileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,  Sadun Paşa Bulvarı yol genişletme çalışmalarını da titizlikle yürütüyor.

Bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da eşlik etti.

Kendi ekibi ve ekipmanlarıyla Eyyübiye’nin ulaşım sorununu da çözüme kavuşturmayı hedefleyen ve daha önce Akçakale Yolu’nu 50 metreye çıkararak trafik akışını ciddi oranda rahatlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önemli bir Aks olan Sadun Paşa Bulvarını da genişleterek vatandaşların hizmetine sunacak.

Sadun Paşa Bulvarı’nın tamamlanmasıyla birlikte Mevlana Caddesi’nden Mardin Çevre Yolu’na geçişte sürücülere büyük bir kolaylık sağlanacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Sadun Paşa Bulvarı’ndaki yol genişletme çalışmalarını tamamlamalarının ardından bölgede sıcak asfalt serimi yapacak.

Eklenme Tarihi: 26.12.2022 09:36

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı