Suruç, Büyükşehirle Kesintisiz Sağlıklı İçme Suyuna Kavuşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu alt yapı çalışmalarından olan içme suyu projelerinin bir yenisi de Suruç ilçesinde hayata geçiyor. Çalışmalar tamamlandığında Suruç halkı kesintisiz

içme suyuna kavuşacak. 

Şanlıurfa’nın 100 yıllık altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç İlçesi içme suyu şebeke projesi için 230 km’lik hat döşemesi için çalışmalarını sürdürüyor.

230 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Suruç ilçesinde başlatılan 230 km’lik içme suyu şebeke projesi hız kesmeden devam ediyor. İlçede içme suyu hattının tamamı yenileniyor.

SURUÇ SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞUYOR

Suruç ilçesinde uzun yıllardır yaşanan içme suyu eksikliğini gidermek için çalışma başlatarak vatandaşların sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ihtiyacı için Şanlıurfa’nın her noktasında adil bir şeklide hizmet götüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilçenin içme suyu hattının tamamını yenilemek için hat döşeme çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi planlıyor.

İLÇE HALKINDAN BAŞKAN BEYAZGÜLE TEŞEKKÜR

Suruç ilçesinde sürdürülen çalışmalar için ilçe sakinleri yapılan hizmetlerden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkürlerini ettiler.

Eklenme Tarihi: 03.01.2023 09:58

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı