Başkan Beyazgül, “Suruç’un Yüz Yıllık Sorunlarını Çözüyoruz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Suruç ilçesine çıkarma yaptı. İlçede yapımı devam eden ve tamamlanan proje ve yatırımları inceleyen Başkan Beyazgül Suruç ilçesinin yüz yıllık sorunlarını çözüme kavuşturduklarını

 söyledi.

Her fırsatta halkla iç içe olmaya taleplerini birinci ağızdan dinelemeye devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İlçe ziyaretleri kapsamında Suruç’a giderek burada Büyükşehir Belediyesince sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Beyazgül’e incelemeleri sırasında Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan, ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu ve vatandaşlar eşlik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “HİZMETLERİMİZİN MİMARI VATANDAŞLARIMIZDIR”

Suruç ilçesinin yüz yıllık sorunlarını çözüme kavuşturacak olan içme suyu, kanalizasyon-yağmur suyu şebeke proje çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Beyazgül kısa süre içerisinde ilçe halkının temiz içme suyuna kavuşacağını alt ve üst yapısıyla modern bir ilçe olacağını aktardı.

Başkan Beyazgül, “Bundan bir müddet önce geldiğimiz zaman vatandaşlarımız kanalizasyon sorunu ile ilgili sorunlarını dile getiriyorlardı. Bir hibe fonuyla Suruç’un kanalizasyon şebekesini ihale ettik. Çalışmalar başladı. Bu sorun belki de Suruç’un yüz yıllık sorunuydu. Bu sorunu da çözüme kavuşturmuş oluyoruz. Bu bir ekip işidir. Biz de bir ekibiz. Halkımıza hizmet etmek bir ibadettir. İnşallah hizmette durmak yok yola devam.” Diye konuştu.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yapılan yatırım ve hizmetlerle Suruç’un sorunlarına kalıcı çözümler üretildiğini belirterek her zaman yanlarında olan Başkan Beyazgül’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “SURUÇ SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞACAK”

230.000 metre hat uzunluğuyla ilçenin temiz içme suyunu karşılayacak olan içme suyu şebekesi yapım çalışmalarını da inceleyen Başkan Beyazgül yapılan yatırım ve hizmetlerle Suruç’un içme suyu sorununu çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Başkan Beyazgül, “ Suruç’un 100 yıllık içme suyu sorununu çözecek olan şebeke hattı çalışmalarını yerinde incelemek üzere ilçemizdeyiz. Allah’ın izniyle Mayıs - Haziran gibi vatandaşlarımız musluklarından temiz içme suyuna ulaşmış olacaklar. Suruç’un altyapı sorunlarını birer birer çözüyoruz.  Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en sağlıklı suyu bu şebeke sayesinde içmiş olacaklar.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’sinin ilçedeki çalışmalarıyla göz doldurduğunu belirterek çalışmalar sayesinde Suruç’un uzun yıllardır bekleyen sorunlarının çözüme kavuştuğunu aktardılar.

Başkan Beyazgül saha incelemelerinin ardından Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş’ı makamında ziyaret etti.  AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan’ı da ilçe başkanlığında ziyaret eden Başkan Beyazgül Suruç için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaretleri kapsamında ilçe halkı ve esnaflarla da bir araya gelerek esnafa hayırlı işler temennilerini iletti. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Beyazgül uzun süre sohbet etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan gençlik merkezi ve kadın destek merkezine ziyarette bulunan Başkan Beyazgül gençlerle yakından ilgilendi. Kadınların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri de inceleyen Başkan Beyazgül üreten kadınlara desteklerin devam edeceğini dile getirdi.

Eklenme Tarihi: 18.01.2023 13:44

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı