Siverek Hayvan Barınağı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sokak hayvanlarının bakımlarının yapılması ve ıslah edilmesi amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde çalışmaları tamamlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliği ile hibe desteği kapsamında başlatılan proje çalışmalarını tamamladı.

Siverek - Diyarbakır karayolu 10’uncu kilometresinde modern yapısıyla dikkat çekiyor.

Siverek Hayvan Rehabilitasyon Merkezi 10.000 m² proje alanı, Toplam 2.000 m² kapalı alanın yanı sıra; 1 Adet ilk kabul binası ve bakım ünitesi, köpek karşılama, yıkama bölmeleri, 4 bloktan oluşan 400 köpeğin aynı anda yer alabileceği yazlık ve kışlık barınaklar, kuduz karantina odaları,  50 adet kedi evi, 1adet idari bina veteriner hekim odaları, ameliyathane, kuru yem deposu ve personel odası yer alıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Siverek ilçesinde çalışmalarını tamamladığı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi bakım, tedavi, rehabilitasyon çalışmalarının tümü veteriner hekimlerinin koordinesinde hijyenik ve modern bir tesiste yapılmaktadır.

Eklenme Tarihi: 15.02.2017 16:13

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı