Uluslararası Mozaik Yarışması Ön Eleme Sonuçları

YARIŞMACILARIN DİKKATİNE

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Turizm Tanıtma Şube Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Uluslararası Mozaik Yarışması yoğun katılımdan dolayı yarışma şartnamelerimize uygun bir şekilde 25.10.2017 tarihinde jürimiz tarafından ön eleme yapılmış ve sonucu yarışmaya-sergilenmeye uygun görülen eser sahipleri ek.1’de sunulmuştur.

Ön elemeyi geçen eser sahipleri aşağıda iletişim numaralarına ulaşıp yarışma şartnamemize uygun olarak tarafımıza müracaat edip 3 veya 4 gün konaklama ve iaşe kurumumuza, ulaşım masrafları kendilerine ait olmak üzere İlimizde ağırlanacaklardır. Ayrıca yarışmacılarımız isterlerse Mozaik Atölye çalışmaları için ayrılan alanda malzemeleri kendileri getirmek kaydı ile Mozaik Çalışmalarına katılabileceklerdir.

Jüri tarafından yapılan ön eleme sonucu yarışmaya ve sergilenmeye uygun görülmeyen katılımcılar ek.2’de sunulmuştur. Elenen katılımcılar istedikleri takdirde aşağıda olan kurumsal iletişim numaralarından iletişime geçerek yarışma şartnamelerinde belirtilmiş olduğu gibi kargo masrafı kendilerine ait olmak üzere kurumumuz tarafından adreslerine gönderilecektir.

Yarışma Yürütme kurulu adına duyurulmuştur

Necmi KARADAĞ   :  0532 780 5991