Başkan Çiftçi, Evren Sanayi Sitesindeki Çalışmaları İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Evren Sanayi Sitesinde yapılan alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gelişim ve dönüşümde artık şehirlerin birbiriyle yarıştığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte Evren Sanayi Sitesinde yapılan alt yapı çalışmalarını inceledi. Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ile birlikte alanı gezen Başkan Çiftçi ile Başkan Demirkol, 15 sitenin yer aldığı bölgede yapılan alt yapı, su ve yol çalışmaları hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "ARTIK ŞEHİRLER YARIŞIYOR"

Şanlıurfa'da güzel bir site oluşturduklarını ve sanayi alanında artık şehirlerin birbirleriyle yarıştığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şehirler yaşam alanlarıdır ve şehirlerde gürültü olmamalıdır.

Şehri rahatsız eden, orada yaşayan insanları rahatsız eden alanları ayrı bir bölgeye taşımak lazım. Şanlıurfa il olarak bunu başardı. Bu bölgede güzel siteler oluşuyor ve bu sitelerde sektörler gelişecek. Burada üretecek olan imalatlar belki de bölge ve Türkiye'ye ihraç edilecek. Çünkü artık şehirler yarışıyor Şanlıurfalı esnaflarımın gelişmesini istiyorum. Başta Reisimiz olmak üzere Hükümetimizin, Bakanımızın, milletvekillerimiz ve belediye başkanları olarak bizlerin hepimizin gayesi faydalı olabilmektir. Bunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla esnafların artık bir arada olacağını belirten Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ise "Evren Sanayi sitesi Şanlıurfa'nın ilk sitesidir, esnafın birlikte çalıştığı ve faaliyette bulunduğu bir alandır. Büyükşehir Belediyemiz buranın alt yapı, kanalizasyon ve suyu getirmektedir. Esnaflarımız şehre rahatsızlık vermeden imalatlarını burada yapacaktır.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, 15 sitenin bir arada yer aldığı bölgede alt yapı, su ve yol çalışması yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. 

Eklenme Tarihi: 25.12.2017 15:40

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı