Büyükşehir Belediyesinden Öğrencilere Kitap Desteği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan 5 bin adet konu anlatımlı soru bankası kitaplarının dağıtımı devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız öğrencilerimizin eğitimlerine yardımcı olmaktır" dedi.

Şanlıurfa'da eğitime yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 8. sınıf öğrencileri için hazırladığı konu anlatımlı soru bankası kitaplarını dağıtmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen törenle öğrencilere kitaplar dağıtıldı. Törene: Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, öğrenciler ile okul yöneticileri katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE YARDIMCI OLMAKTIR

Şanlıurfa'da öğrencilerin eğitimlerine yardımcı olmak amacıyla 8. sınıf öğrencilerine yönelik konu anlatımlı soru bankası kitapları dağıttıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, öğrencilerin eğitimlerine önem verdiklerini ve bu nedenle kitap desteğinde bulunduklarını belirterek, "Amacımız öğrencilerimizin eğitimlerine yardımcı olmaktır. Ders çalışırken, sınavlara hazırlanırken, test çözerken, eğitiminizi tamamlarken öğrencilere yardımcı oluyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte tespit ettiğimiz eserleri ve 8. sınıf öğrencileri için soru bankası kitaplarını dağıtıyoruz. 1 milyona yakın eseri zaman içerisinde öğrencilerimize dağıtımını gerçekleştireceğiz. Öğrencilerin kitap okumalarını istiyoruz eğer öğrenciler kendilerine verilen kitapları okursa ve kendilerini geliştirirse her bir yazar, her bir eser yepyeni bir dünyadır. Türkiye'nin en genç iliyiz ve öğrencilerimizin başarılı olması lazım, umut sizde, gelecek sizde ve sizi bu geleceğe yürütmek içinde tek yegane çözüm yolu eğitimdir. Bizler belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra öğrencilerimizin eğitimlerini de düşünmek zorundayız ve eğitim alanında bir çok projeyi hayata geçirdik. Madem geleceğimiz çocuklarımıza emanet bu şehri onlar için imar ediyoruz. Bu güzel projeleri onların geleceği için ortaya çıkarıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 11 branşta spor faaliyeti gerçekleştiriyoruz. 4 binin üzerinde lisanslı sporcumuz mevcut ve her geçen gün bu sayı daha da artıyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çok sayıda kurs var ve öğrencilerimizi bu kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Abdülkadir Açar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ile davetliler tarafından 700 öğrenciye kitap, tişört, futbol ve basketbol topu dağıtıldı. 

 

Eklenme Tarihi: 29.12.2017 16:17

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı