Başkan Çiftçi'den Yeni Yıl Mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yayımladığı yeni yıl mesajı ile Şanlıurfalı hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 2017 yılının son saatlerinde bir mesaj yayımlayarak tüm Şanlıurfalı hemşehrilerinin yeni yıllarını en iyi şekilde geçirmelerini temenni etti.

"Başta tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar, gazilerimize mutlu uzun ömürler dilerken; 2018 yılının birlik ve beraberliğimizin sürdüğü bir yıl olmasını dilerim" sözleri ile mesajına başlayan Başkan Çiftçi, "Bilindiği gibi 2017 yılında da çalışkan bir kadro ile çıktığımız bu yolda, gerek şehir merkezi gerekse tüm ilçelerimizde halkımıza hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için çalıştık. 'Halka Hizmet Hakka Hizmettir' mantığı ile hükümetimizin desteğiyle tüm halkımıza ulaşmaya çalıştık. Yeni yılda da yapmış olduğumuz 2018 planlaması ile yine sahada ve halkımızın yanında olacağız. Türkiye'mizin 2023 hedeflerine Şanlıurfa olarak emin adımlarla ilerliyoruz.

2018 yılında da Şanlıurfa'yı el birliği ile yarınlara taşıyacak proje ve çalışmaları halkımızın desteğiyle gerçekleştirmenin gayreti içinde olacağız. Tüm bu duygularla hemşehrilerimin yeni yılını kutlarken, birlik ve beraberliğimizin devam etmesini ve yeni yılın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Eklenme Tarihi: 30.12.2017 16:13

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı