Büyükşehirden Kadın Hakları Konferansı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerinde kurs eğitimi alan kadınlara, kadın hakları ve aile sağlığı konusunda konferans düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Kadın ve Demokrasi Derneği Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından kadın kültür merkezlerinde kurs eğitimi alan kadınlara yönelik kadın hakları ve aile sağlığı konulu konferans düzenlendi. Hayati Harrani Kadın Destek Merkezinde düzenlenen konferansa: Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan, KADEM İl Temsilcisi Vildan Polat, kursiyerler ve mahalle sakinleri katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik yaptığı faaliyetleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik eğitim kursları düzenliyoruz. Her mahallede kadın destek merkezlerimiz bulunuyor ve bu kadın destek merkezlerimize herkesi davet ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin kadınlarımıza yönelik destekleri her zaman devam ediyor ve etmeye de devam edecektir. Kadınlarımızın haklarını daha iyi öğrenebilmeleri için KADEM ile birlikte kadın destek merkezlerimizde konferanslar düzenliyoruz. Konferansa katılan konuşmacılarımız kadınlarımıza hakları ve aile sağlığı konusunda bilgiler veriyor. Bu tür konferansların kadınlar için önemli olduğunu biliyoruz ve konferanslarımız devam edecektir" dedi.

KADEM Başkanı Vildan Polat ise kadınlara yönelik eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Şanlıurfa Barosu Avukatlarından Emine Altıparmak, kadın hakları, kadına yönelik şiddet, boşanma ve nafaka konularında kadınlara bilgiler verdi.

 

Eklenme Tarihi: 31.12.2017 14:21

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı