Şanlıurfa'da Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Harekâtı’nın 103. yıldönümü münasebetiyle Şanlıurfalı binlerce genç ve vatandaş, şehitlerini anmak için yürüdüler.

103 yıl önce binlerce şehidin verildiği Sarıkamış Harekatını anmak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşte binlerce vatandaş Rabia Meydanından Bediüzzaman Aile Mezarlığındaki şehitlik anıtına kadar salavatlar ve dualarla yürüdüler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, il Müftüsü İhsan Açık, Şehit Aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz,  STK ve dernek başkanları, Gaziler ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

Düzenlenen anma etkinlerine katılmak üzere gelen vatandaşlara çorba ikramında bulunurken, gençlerin ulaşımını sağlamak için ücretsiz toplu taşıma araçları hizmet verdi.

GENÇLER SARIKAMIŞ'A GÖNDERİLDİ

Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin talimatları ile Şanlıurfa'nın farklı bölgelerindeki gençler otobüslerle Kars'ta düzenlenen Sarıkamış etkinlerine gönderildi.

Gençlerde aidiyet duygusu oluşturarak ecdadın yaptığı vatanseverliği benimsemeleri için gerçekleştirilen etkinlikte, doksan öğrenci Sarıkamış'a gönderildi.

 

Eklenme Tarihi: 07.01.2018 20:07

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı