Başkan Kameranın Başına Geçti, Gazetecileri Ağaç Dikti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Şanlıurfa'da 2 Milyon ağaç dikim kampanyasını gazetecilerle birlikte gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kameraların başına geçerek gazetecileri çekti.

'Seninde Dikili Bir Ağacın Olsun' projesi kapsamında yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile Halil-ur Rahman Şehir Ormanı'nda bir araya gelerek ağaç dikimini gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazeteciler ağaç dikimini gerçekleştirirken Başkan Nihat Çiftçi de kameranın başına geçerek gazetecileri çekti. Keyifli anların yaşandığı ağaç dikim programında konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Zor şartlar altında doğru bilgiyi kamuoyuna aktaran, bizim için en kutsal görevlerden birini üstlenen gazeteci arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi "Bu Kutsal Şehir Hepimizindir, Hep Birlikte Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz"

Gazetecilerin topluma hizmet ettiğine değinen Başkan Nihat Çiftçi, "Gazetecilerimiz için anlamlı olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, mesleki hayatlarında başarılı olmalarını temenni ederim. Bugünü daha anlamlı kılmak ve kalıcı hale getirmek için Halil-ur Rahman şehir ormanında gazeteci arkadaşlarımızla birlikte ağaç dikimi için buluştuk. 

Bu kutsal şehir hepimizindir. Şehrimizi seviyor ve hizmet ediyoruz. Başlattığımız ağaç kampanyasına Şanlıurfa'da yaşayan her bir vatandaşımız için 1 ağaç dikerek, şehrimizi yeşillendirmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı etkinliğe katılan, emek veren başta cemiyet başkanlarımız ve gazetecilerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak ise "Bu anlamlı günde güzel bir etkinliğe imza atarak bizleri düşünen ve her zaman yanımızda olan Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Talat Akay'da "Daha önce kuruyan ağaçlarımızla ilgilenen ve duyarlı bir çalışmaya imza atan Başkanımız Nihat Çiftçi'ye bu anlamlı günde bizi davet ettiği için teşekkür ederiz. Yeşili ve doğayı sev ki hayat güzel olsun" dedi.

 

Eklenme Tarihi: 10.01.2018 14:25

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı