Urfes, ‘Tarladan Sofraya İsot Serüveni’ Programı İle Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen URFES İsot Festivali ‘Tarladan Sofraya İsot Serüveni’ ikinci ekinlik ile devam ediyor.

Cumartesi Hamarat Eller çarşısında saat 16.00’da Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in katılımı gerçekleştirilecek olan 2. Demonstrasyon renkli gösterilere sahne olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından uluslararası hale getirilen Uluslararası İsot Festivali (URFES) geçtiğimiz gün gerçekleştirilen isot hasadı ile başladı. 23 Eylül - 7 Ekim tarihleri ​​arasında bir dizi programların gerçekleşmesiyle çeşitli etkinliklere konserlere ve yarışmalara ev sahipliği yapacak.

Gerçekleştirilecek olan programlar öncesi ulusal birçok kanalda davet gerçekleştirildi. Tüm vatandaşları URFES’e davet eden Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’nın kültürünü ve damak lezzetlerini tüm dünyaya yayacakların altını çizdi.

Eklenme Tarihi: 28.09.2018 10:34