Büyükşehir'den Alkışlanacak Bir Uygulama Daha

Engelsiz Şanlıurfa" hedefi ile engelli bireylere yönelik her türlü uygulamayı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez duyma engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıcı toplamda 300 adet ışıklı kapı zili ve titreşimli

bebek telsizi cihazı dağıtımı gerçekleştirdi.Türkiye'nin en büyük engelli koordinasyon merkezini hizmete sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik uygulamaları ile takdir topluyor.

Şehir yapılanmasında engelli vatandaşları dikkate alarak projeler gerçekleştiren ve mesleki ve sanat kursları ile engelli vatandaşların toplum içerisinde özgürce yaşamalarını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez toplamda 300 adet ışıklı kapı zili ve titreşimli bebek telsizi cihazı dağıtımı gerçekleştirdi.

Cihaz dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi,Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici, Büyükşehir yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

SEMA ÇİFTÇİ: ŞANLIURFA'DA ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ

Büyükşehir Belediyesinin engelli vatandaşlara yönelik her türlü projeyi hayata geçirdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, "Biz, büyük bir aileyiz. Onun için bir aile ferdi olarak elimizden ne geliyorsa gereğini yapıyoruz" dedi.

Başkan Eşi Sema Çiftçi'nin ardından Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Habib İpar ise engelli vatandaşlara yönelik çalışmaları aktardı.Son olarak kürsüye gelen Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici de uygulamalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

AİLELER ZİYARET EDİLEREK CİHAZLAR TANITILDI

Cihaz dağıtım töreninin ardından Başkan Eşi Sema Çiftçi, duyma engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek cihazların tanıtımını yaptı. Ailelerin çocukları ile de yakından ilgilenen Başkan Eşi Sema Çiftçi, aile kavramının da önemine değinerek her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Duyma engelli aileler de cihaz desteğinden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 04.10.2018 11:21

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı