Şanlıurfa'da Muhteşem Kıraç Konseri

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İsot Festivali, Kıraç konseri ile sona erdi. İkinci yılında bir festivalle daha yine on binlerce vatandaşı aynı çatı altında buluşturan Büyükşehir Belediyesi, etkinlikleri ile tam not aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İsot Festivali URFES, Kıraç konseri ile son buldu. Batman'daki hain saldırı sonucu 8 Mehmetçiğin şehit olmasından dolayı Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri programlanan konser benzeri eğlence programlarının iptal edildiği festivalin son gününde Kıraç sahne aldı.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde düzenlenen konser öncesi sahneye çıkan ünlü stand-upçu Yavuz Seçkin, sunumu ile Şanlıurfalılara unutulmaz anlar yaşattı. Mustafa Topaloğlu, İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy benzetmeleri ile alandakilere eğlenceli anlar yaşatan Yavuz Seçkin'in ardından bu kez sahneye ünlü sanatçı Kıraç çıktı.

Kıraç'ın sahne alması ile birlikte sanatçıya plaket sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da bu tür organizasyonlar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Şanlıurfa değerlerinin tanıtımı adına yapılan organizasyonlarda çok güzel geri dönüşler sağladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa, her şeyin en güzeline layık" dedi.

Ardından sanatçı Kıraç birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Alanı dolduran binlerce Şanlıurfalı da Kıraç'ın şarkılarına eşlik ederken, Kıraç Şanlıurfa'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Konser ilerleyen saatlerde sona erdi.

Eklenme Tarihi: 08.10.2018 12:15

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı