Şuski, Yaptığı Çalışmaları İle Hedefine İlerliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, merkez ilçelerdeki yağmur suyu drenaj hat döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak ve geleceği esas alan hizmetleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, projelerini teknik ekiplerce hazırlayarak sahada titizlikle uyguluyor. Yürütülen alt yapı çalışmaları kapsamında merkez ilçelerin birçok farklı noktasında yağmur suyu drenaj, içme suyu ve kanalizasyon hat döşemesi yaparak çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Döşenen yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke hatları ile mevcut bölgelerde alt yapı sorununun önüne geçilerek kent genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa’nın tüm yerleşim yerlerinin eksik kalan altyapı ihtiyaçları doğrultusunda projeler ve planlamalar gerçekleştiren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yeni yerleşim bölgelerinde yer alan cadde ve sokaklarda kanalizasyon hattı döşeyerek, vatandaşların altyapı konusunda yaşadıkları sıkıntılara çözüm getiriliyor.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü bugüne kadar Şanlıurfa genelinde 736 km  kanalizasyon hattı, 110 km yağmur suyu drenaj hattı döşeme işlemi gerçekleştirmiştir.

Eklenme Tarihi: 24.10.2018 12:32

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı