Başkan Çiftçi, Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Katıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümü, dünkü çelenk sunma töreninin ardından tebriklerin kabulü ve geçit töreniyle devam etti. Programlara katılan Başkan Çiftçi, vatandaşlarla bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı. Başkan Çiftçi, sabah saatlerinde Şanlıurfa Valiliği Şeref Salonunda Vali Abdullah Erin ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga ile birlikte tebrikleri kabul etti. Ardından yine Vali Abdullah Erin ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga ile birlikte Cumhuriyet Caddesindeki kutlamalara geçen Başkan Çiftçi, burada vatandaşları selamlayarak geçitleri takip etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Caddesindeki geçit törenine Başkan Çiftçi, eşi ve çocukları ile birlikte katılım gösterdi. Geçit töreninin ardından özellikle gençlerle yakından ilgilenen Başkan Çiftçi, çocuklar ve ailelerin talepleri üzerine ile bol bol fotoğraf çekti.

Kutlamalar; şiirlerin okunması, mehteran ve halk oyunları gösterileri ve geçit töreninin selamlanmasının ardından sona erdi. Törenlere Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Aziz Aydınlık, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti, kamu kurum ve STK temsilcileri, askeri erkan, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Eklenme Tarihi: 30.10.2018 11:18

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı