Büyükşehir'den Vatandaşa Çorba İkramı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her gün kentin 17 farklı noktasında 25 bin kişiye çorba ikram ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa her alanda hizmet etmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü'nce kentin farklı noktalarında vatandaşlara sabah saatlerinde çorba ikramı yapıyor. Lokanta tarzında temiz, düzenli bir şekilde vatandaşa hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, günlük 25 bin kişiye ikramda bulunuyor. Şanlıurfa merkez dışında Siverek ve Viranşehir'de de bulunan çorba evleri vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Mehmet Akif İnan Hastanesinde her gün kurulan mobil çorba dağıtım merkezi ile hasta yakınlarına sıcak çorba ikram ediliyor.

Çorba ikramından çok memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'ne Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Haftanın 6 günü çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi çorba evleri; Eyyüp Nebi mahallesi, Haleplibahçe, Devteşti, Evren Sanayi Sitesi, Direkli, Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsü içi, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içi, Şutim Yeni Hal Pazarı Camii altı, Akçakale, Siverek, Viranşehir ve Suruç'tatır.

                                                      

Eklenme Tarihi: 12.11.2018 13:43

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı