Büyükşehir'den Kadınlara Çevre Bilinci Semineri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadın Destek Merkezlerinde çevre duyarlılığını arttırmak için kadınlara yönelik verilen Çevre Bilinci eğitim seminerine katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürlüğü  tarafından Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ahmet Yesevi Kadın Destek Merkezinde eğitim gören kadın ve çocuklar Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm hakkında eğitim verildi.

Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm eğitim seminerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan, Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürü Mehmet Demir, çevre mühendisleri kadın destek merkezlerine eğitim veren hocalar ve kadınlar katıldı.

Kadınlara çevreyi ve doğayı koruma bilinci edinmesi, geri dönüşüm ve atık toplama faaliyetlerine katılması, çevre duyarlılığının toplumda yaygınlaşması gibi konular anlatıldı.

Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakılması gerektiğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi,"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin başlattığı 'Sıfır Atık' konusunda çevre bilinçlendirmesi yaptık.

Büyükşehir Belediyesi'nde görevli çevre mühendislerimiz bu konuda kadınlarımıza destekte bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın her konuda eğitilmesine önem veriyoruz. Sıfır Atık projesi de çok önemli bir proje. Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için hepimiz çaba göstermeliyiz" dedi.

Eklenme Tarihi: 22.11.2018 16:05

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı