Kitap Fuarı, Yazar Okur Buluşmaları İle Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı ile 7’den 70’e yoğun ilgi görüyor.

Her gün farklı bir yazar buluşması ile İmza günleri, yazarların söyleşileri, paneller ve 250 yayınevi ile 150'yi aşkın yazarın katılım gösterdiği fuarı ziyaret eden vatandaş sayısı 300 bine ulaştı. Her yaştan vatandaşın ilgiyle takip ettiği fuar ünlü yazarların imza günleri, söyleşiler ve paneller ile devam ederken her kesimden Şanlıurfalıların yoğun ilgisini topluyor. 

Türkiye'nin en geniş kapsamlı kitap fuarlarından birine ev sahipliği yapan Şanlıurfa'da yazar - okur buluşmalarından dolayı memnun olan yazarlar, Kitap fuarının ülke çapında getirdiği sese değindiler. İmza töreni gerçekleştirerek severleri ile bir araya gelen yazarlar şunlara değindi,Ayşe Kulin, “İyiki bu fuardayız, müthiş bir yoğunluk var. En çok mutlu olduğum okurlar ile bir araya gelmekti, çok tebrik ediyorum çok güzel bir fuar ve alan olmuş devamını diliyorum” dedi

Sinan Yağmur, “Şanlıurfa Kitap fuarını düzenleyenlerden başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi olmak bütün emeği geçen personellere çok teşekkür ediyorum. Anadolu fuarcılığına yeni bir ivme kazandırdılar, Şanlıurfa yaparsa işin en güzelini yapar ve bu sloganı her zaman hak ediyor. Dolayısı ile burası her anlamı ile dört dörtlük bir organizasyon bundan sonra fuar denilince akla ilk gelen yer Şanlıurfa olacak” dedi.

Kerem Fırtına, “ Şanlıurfa’ya ilk gelişim ve yoğun bir katılım ile Kitap Fuarını gerçekleştiriyoruz. Okurlarla buluşmak her zaman güzel bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi

Filiz Puluç, “ Şanlıurfa’ya ilk ziyaretimdi ve çok memnun kaldım insanların sıcak yüzleri çok güzeldi. ‘İyiler Kaybetmez, Kaybedilir’ kitabını buraya getirip insanlarla buluşturduğumuz için çok memnunum” dedi.

Seda Eroğlu, “Şanlıurfa’ya ilk defa geldim ve Şanlıurfa’yı çok beğendim. Bizleri okurlarımızla birleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyon ikinci kez yeni bir fuarda yapıldı ve çok beğendim” dedi.

Mehmet Ali Bulut, “Şanlıurfa’ya geldiğimiz için kendimizi mutlu hissediyoruz. Birde bizleri kitap ve insanlar ile buluşturdunuz, bu fuarları oluşturan insanlara çokça borcumuz var çünkü insanlarımızın yeniden inşa edilmesi gerekiyor ve insanlarımızın yeniden ayağa kaldırılması gerekiyor ki buda ancak kitap ile olur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Fuarda hem söyleşi hemde imza günü düzenleyen Cem Kınay ise, “ Şanlıurfa’yı seviyoruz ve onu kitap olarak görüyoruz. Bu çalışmanın büyük bir çoşku ve aşk ile devam edeceğinden ümidimiz var bizleri davet ettiğiniz için de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mevlüt Yüksel ise, “Fuar alanını gördüğümüzde şaşırdık çünkü Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir fuar alanı yapmış. Eksiği yok denilecek kadar az ve tertipli düzenli, gelenlerinde gençlerin yoğunlukta olması ayrıca bir güzellik bundan sonraki bütün fuarlara gelmek istiyoruz Şanlıurfa’da güzel bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi

Öte yandan Fuarda imza günü düzenleyerek sevenleri ile buluşan Şanlıurfalı yazarlar da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bu organizasyonundan dolayı teşekkür ettiler.

                                   

Eklenme Tarihi: 02.12.2018 13:17

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı