Büyükşehir, Yalova'ya Fark Attı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı, kendi evinde konuk ettiği Yalova ekibini farklı bir skorla yenerek taraftarını sevince boğdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı, Yalova Ortopedik Spor Kulüp Takımını 74-40 yenmesini bildi. Süper lig  mücadelesinde Yalova Ortopedik Spor Kulüp Takımıyla ile karşılaşan Şanlıurfa ekibi 1. periyodu 18-6, 2. periyodu 37-17, 3. periyodu 55-28 ve son periyodu ise 74-40'lık skorla tamamladı.

Takım Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım maç sonrası yaptığı değerlendirmesinde "Tekerlekli Sandalye Basketbol süper ligin mücadelesinde bizim için çok önemli bir maçtı. Karşılaşmadan galip ayrıldık, sporcularımı candan kutluyorum" dedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol takımının her zaman yanında olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ise "Belediye olarak, sporcularımızı her zaman destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz.

Takımımızdan bu derece başarılı sporcuların yetişerek şampiyonluk yaşaması bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Biz her zaman yetiştirici kulüp olma çabasındayız. Birçok oyuncu yetiştirdik ve buna devam edeceğiz. Elimizde birçok yetenekli oyuncular var. Engelleri aşıp, Süper Ligde mücadele Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Eklenme Tarihi: 24.12.2018 14:31

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı