Büyükşehir, Vatandaşların Taleplerini Geri Çevirmedi

Büyükşehir Belediyesi, Muradiye mahallesi sakinlerinin ulaşım konusundaki taleplerine cevap verdi.

Bölge için alınan 2 adet ulaşım aracını inceleyen Başkan Çiftçi, "Dar sokaklarda ulaşımın daha rahat sağlanması için alınan araçlarımız kısa süre sonra hizmete sunulacak" dedi.Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, BELSAN A.Ş. Müdürlüğünü gezerek işçilerle buluştu. Atölyelerde çalışanlarla sohbet eden Başkan Çiftçi ardından Muradiye mahallesine yönelik ulaşımı sağlamak için alınan 2 adet aracı inceledi.

Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'mıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Özellikle geniş bir alana yayılan mahallelerimizde ve dar sokakların hakim olduğu bölgelerde Ulaşım Daire Başkanlığımız ve taşıma hizmetlerini yürüten BELSAN A.Ş. Müdürlüğümüz güzel bir koordinasyonla bu bölgelere girebilecek ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edebilecek bir çözüme doğru ilerliyor. Bu anlamda Muradiye mahallesindeki vatandaşlarımızın talepleri vardı ve bu bölgeye 2 adet araç tahsis edildi.

Araçlar satın alındı ve deneme sürüşlerine başlandı. Toplu taşıma bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızı önemsiyoruz ve her zaman dediğimiz gibi Şanlıurfalı hizmetin en iyisine layıktır. Aynı hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.Başkan Çiftçi, ardından şehrin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere BELSAN A.Ş.'den ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 27.12.2018 13:43

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı