Büyükşehir'den Eğitmenlere Yönelik Seminer

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezlerinde görevli öğretmen ve eğitmenlere yönelik Psikoterapist Ayşegül Keskin tarafından 'Eğitimcinin Eğitimi' konulu seminer düzenlendi.

Kadınların boş vakitlerini geçirebilecekleri ve ücretsiz kurslardan yararlanmalarını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Kadın Destek Merkezlerindeki eğitmenlere yönelik seminer düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Konferans Salonu'nda Psikoterapist Ayşegül Keskin verilen eğitim seminerine Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ve Kadın Destek Merkezlerindeki görevli olan öğretmenler katıldı.

Psikoterapist Ayşegül Keskin tarafından kadınlara eğitimin temel kuralları, öğretme yolları, enerji ve motivasyon, takdir ve övgü, işinin uzmanı ol gibi konularda eğitim verildi.Büyükşehir Belediyesi'ne davetlerinden dolayı teşekkür eden Psikoterapist Ayşegül Keskin, "Aile öğretim merkezindeki usta eğiticiler ve öğretmenlerle birlikte kursiyerleri ile daha sağlıklı nasıl iletişim kurabileceklerine dair bilgiler paylaştık. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne Başkan Nihat Çiftçi'ye çok teşekkür ederim" dedi.

Uzman desteğini almanın önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ise, "Değerli uzmanımız Kadın Destek Merkezlerinde eğitim veren, öğretmenlerimizin kadınlarla, halkla kursiyerlerle, iyi ilişkiler içinde olabilmelerini, başarıyı artırabilmelerini, hayat enerjilerini, yükseltmelerini, motivasyonlarını artırma yollarını ve yöntemlerini paylaştı. Öğretmenlerimizin de, bir uzman desteği alması önemli. Eğitimcilerinde eğitime ihtiyacı oluyor" şeklinde konuştu.  

Eklenme Tarihi: 03.01.2019 11:27

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı