Başkan Çiftçi'den Büyük Buluşmaya Davet

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın ki Şanlıurfa buluşmasına tüm vatandaşları davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Cuma namazının ardından 11 Nisan Meydanı'nda halka seslenecek. Saat 14.00'de yapılması planlanan buluşma öncesi bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, dev buluşmaya tüm Şanlıurfa halkını davet etti.

Başkan Çiftçi, açıklamasında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın Cuma günü Cuma namazından sonra 11 Nisan Meydanında halkımızla buluşacak. Şanlıurfa'mız bir çok defa Cumhurbaşkanımızı Şanlıurfa'da her zaman büyük bir coşkuyla misafir etti.

Halkımız, güzel bir şekilde Şanlıurfa'ya yakışır bir şekilde misafirperverliğini yaptı. Yarın da inanıyoruz ki halkımız 13 ilçemizden de gelerek Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak ve yine miting sonrasında da Cumhurbaşkanımız Göbeklitepe'ye gidecek. Şanlıurfa için çok önemli karara imza atan ve 2019 yılını Göbeklitepe Yılı olarak belirleyen Cumhurbaşkanımızın alanda temasları olacak. Göbeklitepe'nin burada açılışını yapacak. Bizler de yerel yönetimler olarak tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

Eklenme Tarihi: 07.03.2019 16:02

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı