Başkan Çiftçi, Gençlerle Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, GAP Vadisi Spor Tesisleri'nde kurs gören öğrencilerle buluştu.

Türkiye'nin en büyük yeşil alan projesi olan GAP Vadisi Projesi, yeşil alanın yanı sıra vatandaşların spor faaliyetlerini yapabileceği alanlarıyla da halka hizmet ediyor. Spor alanlarını gezerek kurs gören öğrencilerle futbol oynayan ve ardından açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın spor şehri olma yolunda ilerlediğini söyledi.

Spor anlamında gerekli fiziksel çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Çiftçi, "GAP Vadisi 2.etap spor bölümlerinden oluşuyor. Voleybol, basketbol, tenis ve futbol sahalarımız var. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor müdürlüğümüze bağlı uzman eğitimciler tarafından gençlere eğitim veriliyor.

Şanlıurfa spor şehri olma yolunda ilerliyor. Gerekli fiziksel çalışmalar yapıldı. Şimdi sıra çocuklarımızın yeteneklerinin keşfedilmesinde. Doğru bir teknik eğitimle bu yetenekler keşfedilecektir. En önemlisi sporun bir yaşam biçiminin olmasıdır. Şanlıurfa'da birçok tesis yapıldı. Müthiş bir ilerleme kaydedildi. Bu tesislerin ürünlerini de gelecek yıllarda göreceğiz. Uzman hocalarımıza teşekkür ederim. Şanlıurfa artık bir spor şehridir" dedi.Kurs veren uzman hocalar ve kurstan faydalanan öğrenciler de, bu tesisi Şanlıurfa'ya kazandırdığı için Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 11.03.2019 15:24

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı