Büyükşehir Gençlik Meclisi Farkındalık Projelerini Sürdürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve gençlik alanında birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, farkındalık oluşturmak için Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak gençliğin her zaman yanında olan ve gençler adına birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi okul ziyaretleri, ücretsiz kitap dağıtımı ve birçok etkinlik yapıyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün Harran Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Gençlik Meclisi üyeleri, burada çocukların gönüllerince eğlenmelerine olan sağlayan etkinlikler düzenledi. Burada çocuklara çeşitli hediyeler vererek tiyatro ve oyun gösterimi yapıldı.

MÜHENDİS ADAYLARINA ATATÜRK BARAJI GEZİSİ

Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Harran Üniversitesin Mühendislik Fakültesinde eğitim gören öğrencilere yönelik Atatürk Barajı gezisi düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, öğrencilerin uygulamalı eğitim alabilmeleri için bu tür programlara imza atıyor.

Ayrıca gerçekleştirilen gezide Baraj’ın çalışması ile ilgili sunumlar uzmanlar eşliğinde verilirken tüm giderler Büyükşehir Belediyesinde karşılandı.

 

 

Eklenme Tarihi: 13.03.2019 14:32

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı