Başkan Çiftçi, İnşaat Ustalarıyla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, inşaat ustalarını makamında ağırladı.

Toplumun her kesimi ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, inşaat işçileri ile bir araya geldi. İnşaat ve Yapıcılar Dernek Başkanı Emin Demirkol ve inşaat ustalarının taleplerini dinleyen Başkan Çiftçi, "Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Emektar insanlarsınız. Bileğinizin gücüyle evinize aş götüren insanlarsınız. Urfa'ya çok güzel hizmetlerimiz oldu. 13 ilçemize de elimizden geldiğince hizmet götürmeye çalıştık. Allah hepinizden razı olsun. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi.

İnşaat ve Yapıcılar Dernek Başkanı Emin Demirkol da, Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 15.03.2019 15:34