Başkan Çiftçi, Sergi Açılışına Katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 'Ruha'dan Urfa'ya' isimli resim sergisinin açılışına katıldı.

Şanlıurfa'da kültür ve sanat faaliyetlerinin gelişmesi adına birçok projeyi hayata geçiren Başkan Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ayşe Açanal'ın 'Ruha'dan Urfa'ya' isimli resim sergisinin açılışına katıldı. Açılış öncesi Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'mız için sanat gerçekten çok önemli. Şanlıurfa'mızın medeniyetini, kültürünü, mimarisini ve derin alt yapısını gösteren bir sergi. Sergimiz hayırlı olsun" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal da, Başkan Nihat Çiftçi'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Açılışa Başkan Çiftçi'nin yanı sıra eşi Sema Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eklenme Tarihi: 16.03.2019 15:31