Başkan Çiftçi, Birlik Vakfı Bölge Toplantısında

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birlik Vakfı Bölge Toplantısına katıldı. Başkan Çiftçi toplantıda yerel yönetimler olarak özellikle gençlik konularında vakıf ile birlikte ortak çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Birlik Vakfı Bölge Toplantısı Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. Toplantıya 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Vali Abdullah Erin, Milletvekili Halil Özcan ile birlikte Birlik Vakfı yöneticileri katıldı.

Toplantıda vakıf ile birlikte özellikle gençlik konularında çok güzel ortak çalışmalara imza attıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da birliğimizin çalışmaları çok önem arz ediyor. Bizler de bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Bu tür ortak çalışmalarla Şanlıurfa'mız daha da hızlı gelişim gösteriyor ve gelecek noktasında daha da değişim gösteriyor. Hepimizin hedefinde bilinçli, güzel ahlaklı, vatansever ve milletine faydalı olabilecek bir gençlik yatıyor. Bunun için de il yönetimimizi kutluyorum" dedi.

Toplantıda 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ile Vali Abdullah Erin de vakfın çalışmalarını takdirle karşıladıklarına yönelik birer konuşma yaptı.

Eklenme Tarihi: 17.03.2019 16:19

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı