Alkışlar; Engel Tanımayan Büyükşehir Sporcularına

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'na katılan Büyükşehir sporcuları, 5 dalda birinci olarak Şanlıurfa'ya büyük gurur yaşattı.

Şanlıurfa'yı temsilen Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'na katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli sporcuları 5 dalda birincilik aldı. 14 ilden 36 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada bayanlarda Fatma Akçadaşoglu 55 kilo ve Leyla Karakuş 40 kilo kaldırarak rekor kırarken, erkeklerde ise Nusret Şanlı 88 kilo, Mahmut Toprak 131 kilo ve İsmail Balandı 120 kilo kaldırarak kendi gruplarında birincilik ödülü alan isimler oldu. Büyükşehir sporcuları başarıları ile grup olarak da ödül alan ekip oldu.

YILDIRIM: ŞANLIURFA, BÜYÜKŞEHİR İLE SPORDA ÖDÜLLER ALIYOR

Takımın başarı almasında en büyük emek sahibi Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Engelli Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, Şanlıurfa'nın sporun her alanında başarılarla gündeme geldiğini söyledi. Sporcularını tebrik eden Yıldırım, "Engelli sporcularımız her alanda başarı sağlıyor. Süper Lig'de mücadele eden basketbol takımımızın yanı sıra sporun her branşlarında şehrimize başarılar kazandıran sporcularımız Şanlıurfa'mız ile birlikte yurt dışı müsabakalarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Ben tekrardan Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ederken, sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Eklenme Tarihi: 06.12.2019 10:10

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı