Büyükşehir Kent Merkezinde Dereleri Temizliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde bulunan derelerde periyodik olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemle üzerinde durduğu çalışmalarda ekipler

hassasiyetle dezenfekte işlemlerini sürdürüyor.

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturmak için çalışmalarını büyük bir titizlik ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi kent merkezinden geçen Akpıyar, Çavşak ve Karakoyun derlerinde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Mevsimsel değişikliklerin de etkisiyle derelere atılan çöplerden dolayı oluşan görüntü ve çevre kirliliğine mahal vermek için belirli aralıklarla derelerde çalışmalar yapılırken insan sağlığına zarar verecek olan tüm etkenler ortadan kaldırılıyor.

Ayrıca çalışmalarında böcek ve haşere ile vektörlerin üremesinin önüne geçmek için çalışmalar sürerken yumurtalama döneminde önceden önlem alınıyor.

Eklenme Tarihi: 11.02.2020 10:45