Başkan Beyazgül’den Kadınlar Günü Mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül mesajında, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Kadınların aile ve toplum içindeki yerinin bir güne sığdırılamayacağının altını çizen Başkan Beyazgül, “Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakar kadınlarımız, en değerli varlığımızdır. Kadına saygı medeniyetimizin ve inancımızın gereğidir. Gerek aile, gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum“ dedi.

Eklenme Tarihi: 08.03.2020 14:28