Başkan Beyazgül, Yoğun Yağış Alan Bölgelerdeki Çalışmaları İnceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Nisan ayının ilk saatleri ile son yılların en yoğun yağışını alan Şanlıurfa'da olası bir sorunla karşılaşılmaması için yürütülen çalışmaları inceledi.

Şanlıurfa'da Nisan ayının ilk günü ile birlikte sağanak yağış merkez ve ilçelerde etkisini gösterirken Büyükşehir Belediyesi ve DSİ Bölge Müdürlüğü ekipleri yoğun mesai içerisine girerek, olası bir sorun yaşanmaması için belirlenen bölgelerde çalışmalar sürdürdü.

Çalışmalar sabah saatlerine kadar sürerken Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, DSİ Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile birlikte Harran Ovası Ana Tahliye Kanallarında incelemeler gerçekleştirerek çalışmaları takip etti.

Gece geç saatlerde Cullap Deresi ve ana tahliye yan kanallarından muhtemel bir taşkını önlemek için devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Beyazgül, ŞUSKİ bünyesindeki tüm araç ve personellerin DSİ Bölge Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak gerekli çalışmaları yürüttüğünü belirtti.

 

Eklenme Tarihi: 02.04.2020 15:39

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı