Büyükşehir’den Emine Teyzeyi Sevindiren Türk Bayrağı

Türk Bayrağı ve muhabbet kuşunu teslim etti.

Şehir dışında yaşayan Eğitimci Aysel Fırat, Büyükşehir Belediyesi ALO 153 iletişim hattını arayarak, 67 yaşındaki annesi Emine Üçbudak’ın evinden çıkamadığını bu nedenle çok istediği Türk Bayrağı ve Muhabbet kuşunu temin edemediğini bildirdi.

Ricası üzerine çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Programı (Yades) ekipleri, Emine Üçbudak’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı balkonuna asmak istediği Türk Bayrağını ve 1 çift muhabbet kuşunu evine teslim etti.

Yaşlı olduğu için dışarı çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden ayrılamadığını belirten Emine Üçbudak, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere emek veren herkese teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 23.04.2020 14:37