Türkiye Birincisinden Başkan Beyazgül’e Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TRT 1’de yayınlana Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye birincisi olan Şanlıurfalı Eyyüp Ensar Kılıç ile bir araya geldi.

TRT 1’de her hafta yayınlanan ve sevilerek izlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında bu hafta 490 puanla gönüllere dokunan Şanlıurfalı Eyyüp Ensar Kılıç birinci oldu. Şanlıurfa’yı gururlandıran Kılıç, Başkan Beyazgül ile bir araya gelerek Kuran-ı Kerim tilaveti verdi.

Başkan Beyazgül ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye Birincisi olan Eyyüp Ensar Kılıç kardeşimizi tebrik ediyoruz. Güzel sesiyle Furkan Suresinin 61. ve 66. suresini okuyan Eyyüp kardeşimize bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.” Dedi.

Eklenme Tarihi: 16.05.2020 16:26