Ticari Taksiler Büyükşehir İle Rutin Olarak Dezenfekte Ediliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronavirüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında rutin olarak taksi ve duraklarında dezenfekte çalışmaları yapılırken bir yanda da taksilerde kullanılmak üzere maske dağıtımı yapıldı.

Şanlıurfa kent geneli ve tüm ilçelerde Koronavirüsüne karşı büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi vatandaşların takdirini topluyor. Vatandaşların maske ihtiyacını gidermek için de 10 Kadın Destek merkezinde 24 saat esasla Sağlık Bakanlığının standartlarına uygun bir şekilde üretilen maskeler ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor.

Bu bağlamda vatandaşların kullandığı ticari taksilerde de dezenfekte çalışmalarını rutin bir şekilde sürdüren ekipler araçları kullanacak olan vatandaşlar içinde ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

Başlatılan çalışmaların rutin olarak devam ettiğini belirten taksi esnafı, Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 16.05.2020 16:43