Büyükşehir'den Davulculara Ramazan Bahşişi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, korona virüs önlemleri kapsamında bu yıl sahurda davul çalamadıkları için bahşiş toplayamayan Ramazan davulcularının mağduriyetini giderdi.

Her yıl dört gözle bekledikleri Ramazan ayında davul çalamayan ve bahşiş toplayamayan davulculara Büyükşehir Belediyesi destek oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla toplam 120 davulcuya Bin TL'lik destek yardımı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge doğrultusunda 'Davulcuların bahşişleri yerel yönetimler tarafından karşılanacak' kararının ardından düzenlenen etkinlikte Kızılkoyun Mağaraları önünde bir araya gelen davulcular muhteşem bir davul şova imza attı.

NEKROPOL KIZILKOYUN'DA MUHTEŞEM DAVUL ŞOV 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği desteğin ardından moral depolayan davulcular, Büyükşehir Belediyesi’nin turizme kazandırdığı dünyanın en büyük nekropolü olan Kızılkoyun Mağaraları önünde sosyal mesafe kurallarına da dikkat ederek muhteşem bir şova imza attılar.

Etkinliğe katılan davulcular Büyükşehir Belediyesine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

Eklenme Tarihi: 21.05.2020 11:44

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı