Başkan Beyazgül'den Bayram Mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

KOVİD-19 salgını nedeniyle bu sene önceki senelerden farklı olarak ziyaretlerin gerçekleştirilemeyeceği bir Ramazan Bayramını yaşayacaklarını ifade eden Başkan Beyazgül, yayımladığı mesajda vatandaşlarımıza seslenerek "Bu zorlu günleri geride bırakmak ve sağlıklı günlere kavuşmak amacıyla alınan tüm önlemlere özenle uymaya çalışmalıyız" dedi.

Başkan Beyazgül mesajında şu sözlere yer verdi:

Aziz ve Kıymetli Hemşehrilerim,

Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Ramazan’ın eğiten, şifa veren, tazeleyen günlerini yaşadık; sahurun bereketini, iftarın sevincini,  mukabelenin huzurunu evlerimizde ailemizle yaşadık. Manevi hayatın yıl boyunca hissedildiği Şanlıurfa’mızda; komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüşerek bu hissiyatı zirvede yaşadık. KOVİD-19 salgını nedeniyle bu sene önceki senelerden farklı olarak ziyaretlerin olmadığı bir Ramazan Bayramı yaşayacağız. Bu zorlu günleri geride bırakmak ve sağlıklı günlere kavuşmak amacıyla alınan tüm önlemlere özenle uymaya çalışmalıyız. Nasıl ki bu yıl Ramazan Ayı’nın coşkusunu ve maneviyatını ailelerimizle evlerimizde yaşadık aynı şekilde Ramazan Bayramını da evlerimizde yaşayarak  sevincimizi ailemizle paylaşalım; eşlerimizin yüzünü güldürelim, çocuklarımızı sevindirelim, varlık sebebimiz olan anne-babalarımızı ve aile büyüklerimizi sevindirelim. Ahirete irtihal edenleri rahmetle yâd edelim, onlara hayır duada bulunalım.  Yüreklerimizdeki küskünlük, kin, nefret yüklerinden kurtulalım; barışalım, barıştıralım. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin, gönül coğrafyamızın ve İslâm âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını can-ı gönülden tebrik ediyor; bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, sağlık ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Eklenme Tarihi: 22.05.2020 15:29

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı