Büyükşehir’den Engelli Sporculara Ve 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Halfeti Gezisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Yaşlı Destek Programı (YADES) "Yeşeren Çınarlar" projesi kapsamında 65 yaş üstü 200 vatandaşa ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübüne bağlı 50 sporcuya yönelik Halfeti gezisi düzenledi.

Koronavürüs tedbirleri kapsamında başlatılan normalleşme sürecinde 65 yaş üstü vatandaşlara ve engelli sporculara moral vermek amacıyla başlatılan gezilerin ilk durağı Halfeti oldu.

Ateş ölçümü, sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek, farklı günlerde Halfeti’yi gezme imkânı bulan 65 yaş üstü vatandaşlar, Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol takım sporcuları Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Gezi programından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, “Büyükşehir Belediyemizin sporcularına yönelik Halfeti gezisi düzenlendi. Gezimizi Büyükşehir Belediyemizin imkânları ile gerçekleştirdik. Güzel bir gün geçirdik. Salgın sürecinde evde kalmak zorunda kalan sporcularımız için moral gezisi oldu. Güzel bir organizasyon oldu. Bize bu imkânı sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e çok teşekkür ederiz” dedi

 

Eklenme Tarihi: 22.07.2020 12:29

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı