Başkan Beyazgül, Hayvan Barınağını Ziyaret Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tam kapasite ile sokak hayvanlarına hizmet veren Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Birlikte yaşadığımız sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yürüterek tam kapasite ve tüm teknolojik donatılarla hizmet veren Hayvan Barınağını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyazgül, sokak hayvanlarının sağlıklı bir ortamda yaşayabilmeleri için gerekli tüm destekleri sağlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının gelmesiyle birlikte beslenmesi gönüllü insanlar tarafından yapılamayan sokak hayvanları için yem ve mama desteğinde bulunulmuştu.

Hayvan haklarına yönelik önemli bir duyarlılık gösteren Başkan Beyazgül, geçtiğimiz aylarda hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşları hayvan barınağına davet etmişti.

Eklenme Tarihi: 23.07.2020 12:05