Şuski Bayramda Da Vatandaşların Hizmetinde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramında da 24 saat esaslı mesai yürüterek vatandaşların taleplerine anında çözüm bulacak.

Şanlıurfa'da vatandaşların bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları amacıyla tüm tedbirlerini alan ŞUSKİ, bayram süresi boyunca vatandaşların olası bir sorunla karşılaşmamaları için 7/24 kesintisiz hizmet vermek için tüm tedbirleri aldı. Özellikle içme suyu arıtma tesisi, içme suyu arıza ekipleri ve atıksu arıtma tesisleri, hizmetlerini sürdürmenin yanında; kanal-bakım ile vidanjör ekipleri kendilerine iletilen bölgelere anında ulaşarak talepleri karşılayacaktır.

Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de hizmetlerine aralıksız devam edecek olan ŞUSKİ ekipleri, Büyükşehir ALO 153 iletişim merkezine iletilen talep ve istekler karşısında anında adreslere ulaşarak çalışmalarını sürdürecektir.

Eklenme Tarihi: 30.07.2020 11:48