KARAKOYUN YIKIM VE HAFRİYAT NAKLİ İHALESİ

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLĞINDAN

İLAN

Şanlıurfa  İli,  Eyyübiye  İlçesi,  Karakoyunlu  Mahallesi  Kentsel  Dönüşüm  Alanında  bulunan yapıların kamulaştırma sonrası tahliyesi sağlanan ve metruk hale gelen yapıların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesine göre Pazarlık Usulü ile yıkım ve enkaz nakli ihalesi yapılacaktır.

1.   Alanda toplam 30.837,17 m² inşaat (kapalı) alanı mevcuttur. (Alanda mevcut bulunan hafriyat dâhildir.)

2.   İhale 12 Eylül 2024 Perşembe günü saat 11:00’de Belediye Encümenince Belediye Merkez bina 5. Kat Encümen Toplantı salonunda yapılacaktır.

3.   İhale Muhammen Bedeli 350.000,00 TL’dir. Geçici teminat muhammen bedellin % 3’i (10.500,00-TL), Kati teminat ihale bedellinin % 6 sıdır. İhale bedeli işe başlamadan önce peşin olarak yatırılacaktır.

4.   Dosyaların en geç 11 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 16:00'ya kadar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası 3. kat Gece Kondu Önleme ve Ruhsat Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra dosya ve evrak teslim alınmayacaktır.

5.   İhale şartname Bedeli 3.000,00 TL bedel karşılığında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı Gecekondu Önleme ve Ruhsat Şube Müdürlüğünden alınacaktır.

6.İhaleye katılacaklardan istenecek belgeler

A) Gerçek Kişiler:

a.   Nüfus cüzdan fotokopisi (aslı ile beraber),

b.   Türkiye’de tebligat için adres beyanı,

c.   Vekâleten  iştirak  ediliyor  ise,  vekâletname  ile  vekile  ait  nüfus  cüzdanı fotokopisi (aslı ile beraber),

d.   Geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya süresiz banka teminat mektubu,

e.   İmzalanmış kroki ve şartname örneği,

f.   İhale  tarihi  itibariyle  Maliye,  Şanlıurfa  Büyükşehir  Belediyesi  ve  Sosyal Güvenlik Kurumundan son bir ayda alınmış borcu yoktur belgesi,

g.   Yer görme belgesi (İhaleyi alan firma işi yapılacak alanı görmüş kabul edilir)

B) Tüzel Kişiler:

a.   Türkiye’de tebligat adresi beyanı

b.   Şirketin tüzel kişiliği temsile yetkili olanların noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri ile şirket adına ihaleye müracaat edecek kimse veya kimselerin bu şirketin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekâletname,