Karaköprü Akpiyar Mahallesi Sıcak Asfaltla Buluşturuluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesi Akpiyar Mahallesi'nde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında önemli bir adım daha attı. 4051. sokakta gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmaları sebebiyle deforme olan

kilitli parke taşları sökülerek sıcak asfalt dökümü yapıldı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri,  sıcak asfalt çalışmalarını bölgedeki yollarda konforu artırmak yolları daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla sürdürürken asfalt serimiyle birlikte, mahalle sakinlerinin konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânına kavuşacağı vurgulandı.

Sıcak asfalt uygulamasının, özellikle kış aylarında daha az sorun yaşanmasını sağlayacağı ifade edilirken yeni asfaltın, su birikintileri gibi sorunları minimize edeceği ve yolun dayanıklılığını artıracağı öngörülüyor.

Karaköprü Akpiyar Mahallesi Muhtarı Mustafa Bilgin “Uzun zamandır bu yolun yenilenmesini bekliyorduk. Artık daha güvenli bir şekilde seyahat edebileceğiz,” mahallem ve vatandaşlar adına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar’a ve büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, yeni asfaltın konfor ve güvenlik sağladığını vurguladı.

Eklenme Tarihi: 26.09.2024 12:41

Foto Galeri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi - 2021 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı