İletişim merkezi (ŞUBİM) ALO 153

Büyükşehir Belediye Başkanlığımız vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için kurulan ŞUBİM (Şanlıurfa Büyükşehir İletişim Merkezi) 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir.

Problemlerin Çözümü Noktasında ŞUHİM (Şanlıurfa Halkla İlişkiler Merkezi) ve ŞUBİM (Şanlıurfa Büyükşehir İletişim Merkezi) köprü vazifesi görmekte ve vatandaşın adına takip etmektedir.

ŞUHİM ve ŞUBİM birimine, halkın iletmiş olduğu tüm istek, şikâyet, öneri v.s. sonucu olumlu veya olumsuz da olsa vatandaşa geri dönüşüm yaparak bilgi vermektedir.

ŞUHİM birimine şahsen ve dilekçe ile belediye çalışmaları ve belediye hizmetleriyle ilgili her konuda başvurabilirsiniz.

ŞUHİM ve ŞUBİM birimine, yol bakım, onarım, üst yapı çalışmaları, imar - iskân, ana arter üzerinde yer alan zabıta, park bahçe, ulaşım, çevre ve gürültü ile ilgili bütün şikâyet-istek öneri- teşekkürlerinizi bildirebilirsiniz. Bunların dışında mağdur olan vatandaşlarımıza sosyal yardım ve hizmetlerle ilgili müracaatlarına cevap veren ŞUHİM ve ŞUBİM birimine değişik öneri, istek, şikâyet ve teşekkür de içeren yaklaşımlarınızı da aktarabilirsiniz.

Eklenme Tarihi: 02.02.2017 13:13